mlýnek na mouku Hawos II

Obilný mlýnek Hawos II s 600wattovým motorem je vhodný pro mletí všech běžných druhů obilovin včetně kukuřice. Kvalitní bukový masiv.

Cena s DPH 12 860 Kč
Cena bez DPH 10 629 Kč
Za tento nákup získáte 30 věrnostních bodů
Skladem 1 ks

množství 
 
 
Vyberte si dárek
Pšenice ozimá 1 kg
Pšenice ozimá 1 kg
Chuťově neutrální obilovina.
Kuchyňská váha Sana
Kuchyňská váha Sana
Digitální váha v elegantním provedení.
 
Záruka: 10 let
Kategorie: Elektrické mlýnky
Kód: HawII
Výrobce: Hawos
 
 

Doporučujeme na

pšenice, žito, ječmen, pohanka, proso, amarant, jáhly, špalda, mořská sůl, sušená zelenina, různé druhy koření, sušené houby, rýže, kukuřice

Nevhodný na

olejnatá semena (lněná, konopná, sezamová, maková), vlhké suroviny


Popis produktu

Domácí mlýnek na obilí Hawos II je určený pro pohodlnou výrobu čerstvé celozrnné mouky, která se nemůže té z obchodu rovnat – jak chutí, tak výživovými vlastnostmi. Při mletí nedochází k přehřívání zrna, a tak jsou všechny cenné látky zachovány.

Výkon:

600 W. Mlýnek s takto silným motorem je vhodný pro mletí všech běžných druhů obilovin včetně kukuřice a rýže. Umele dvakrát více mouky než mlýnky s 360wattovým motorem.

Nastavení hrubosti:

Od hrubé mouky po velmi jemnou. Hrubost měníte jednoduše pomocí regulační páčky. 

Rychlost mletí:

220 g hladké mouky nebo 400 - 500 g hrubé mouky za minutu.

Údržba:

Při každodenním používání je mlýnek bezúdržbový, čištění není nutné. Pokud víte, že mlýnek bude minimálně týden odstavený, otevřete mlecí komoru dle návodu k obsluze a vysajte zbytky obilovin vysavačem (preventivní opatření proti molům). Než budete s mlýnkem po odstavení znovu mlít, umelte nejdříve hrst rýže, která dokonale pročistí mlecí kameny.

Mlecí kameny:

Směs korundu a keramiky. Velmi odolný materiál, který se nikdy neopotřebí.

Materiál pláště:

Velmi kvalitní bukový masiv. Impregnováno lněným olejem.

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace