mlýnek na mouku Komo Fidibus Medium

img
kamenny-mlynek-na-obili-fidibus-medium-1761.jpg
 

Obilný mlýnek Komo Fidibus Medium s 360wattovým motorem je vhodný pro mletí všech běžných druhů obilovin včetně kukuřice.

Cena s DPH 8 960 Kč
Cena bez DPH 7 405 Kč
Za tento nákup získáte 1254 věrnostních bodů
Skladem 4 ks

množství 
 
 
Vyberte si dárek
Pšenice ozimá 1 kg
Pšenice ozimá 1 kg
Chuťově neutrální obilovina.
Kuchyňská váha Sana
Kuchyňská váha Sana
Digitální váha v elegantním provedení.
 
Záruka: 12 let
Kategorie: Elektrické mlýnky
Kód: FM
Výrobce: Komo
 
 

Doporučujeme na

pšenice, žito, ječmen, pohanka, proso, amarant, jáhly, špalda, mořská sůl, sušená zelenina, různé druhy koření, sušené houby, rýže, kukuřice

Nevhodný na

olejnatá semena (lněná, konopná, sezamová, maková), vlhké suroviny


Popis produktu

Domácí mlýnek na obilí Komo Fidibus Medium je určený pro pohodlnou výrobu čerstvé celozrnné mouky, která se nemůže té z obchodu rovnat – jak chutí, tak výživovými vlastnostmi. Při mletí nedochází k přehřívání zrna, a tak jsou všechny cenné látky zachovány. Od výrobce s dlouholetou tradicí.

Výkon:

360 W. Mlýnek s takto silným motorem je vhodný pro mletí všech běžných druhů obilovin včetně kukuřice a rýže.

Nastavení hrubosti:

Od hrubé mouky po velmi jemnou. Hrubost měníte otáčením násypky proti nebo po směru hodinových ručiček.

Rychlost mletí:

100 g hladké mouky za minutu.

Údržba:

Při každodenním používání je mlýnek bezúdržbový, čištění není nutné. Pokud víte, že mlýnek bude minimálně týden odstavený, otevřete mlecí komoru dle návodu k obsluze a vysajte zbytky obilovin vysavačem (preventivní opatření proti molům). Než budete s mlýnkem po odstavení znovu mlít, umelte nejdříve hrst rýže, která dokonale pročistí mlecí kameny.

Mlecí kameny:

Směs korundu a keramiky. Velmi odolný materiál, který se nikdy neopotřebí.

Materiál pláště:

Tělo mlýnku je z velmi kvalitní bukové překližky, násypka a víko z masivu. Impregnováno rostlinným olejem.


 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace